3 gode gaveideer til brudeparret

Skal du til bryllup men er du godt nok i tvivl om, hvad det dog er du skal give i gave? Her kommer vi med tre forskellige gaveideer, som det kan være muligt at lige netop det brudepar, som du kender, vil blive rigtig glad for.

Læs mere her.

Et godt weekendophold

Det er ikke alle brudepar, som har råd til at tage på en lille bryllupsferie efter festen. Festen har jo kostet mange penge og så er det heller ikke alle unge mennesker – som jo oftest er dem der bliver gift – der lige vælter i penge. 

Derfor kunne det være en rigtig fin gave til det unge par, hvis du gav dem et lille weekendophold. På weekendophold-for-2.dk kan du læse mere om denne mulighed.

Du har måske ikke råd til den helt store ferie sydpå men et lille weekendophold skulle der nok blive råd til for de fleste. Men hvis du også synes at det kunne være dyrt for dig, så kan du eventuelt slå dig sammen med nogle andre gæster om udgifterne.

Et sæt kuponer til babysitning

Hvis parret allerede har børn kan de jo begynde at benytte sig af dem med det samme. Og hvis parret ikke har børn men forventer at få det indenfor de næste par år, så kan de bare gemme dem den tid. Uanset hvad er et sæt kuponer til babysitning altid dybt værdsat, da unge forældre som regel altid er lidt pressede og generelt mangler en aften væk fra børnene nu og da.

Denne gaveide er især meget god, hvis du ikke har de store mængder penge at gøre godt med men alligevel il give en gave, som du ved, at det unge par vil sætte pris på.

Hvad har parret gået og snakket om?

Er der noget helt bestemt som begge parter af parret eller den ene har gået og snakket om, at de rigtig godt kunne tænke sig? Det kunne ære en ny maskine til køkkenet eller måske noget meget simpelt, som noget nyt værktøj, så de endelig kan få samlet de billedrammer.

Overvej om parret ikke allerede har fortalt dig hvad det er de ønsker sig – om end på en mere indirekte måde. 

Skriv et svar