3 søde citater, der kan bruges til bryllup eller et babyshower

3 søde citater, du kan bruge i tale til et bryllup eller en baby shower

babyshower eller bryllupsbegivenheden, hvor hemmeligheder udfolder sig, dyrebare råd formuleres og værdsatte øjeblikke deles er talen. Givet af forskellige familiemedlemmer og venner og nogle gange, selv af bruden og / eller brudgommen selv, er det en begivenhed, der har en særlig plads i hvert bryllup. Men hvis du er den, der skal holde denne tale, ville det ikke være en underdrivelse at være nervøs. Når alt kommer til alt ønsker du at have alt perfekt, uden at vide, hvordan du nøjagtigt skal ordføre dine følelser og følelser i talen, kan det være ganske frustrerende.

Der er et par ting, du altid skal huske, mens du forbereder dig til en bryllupstale og dit babyshower (her vil et kort til babyshower eller pynt til babyshoweret også virke), såsom:

Plan: Du vil have alle dine tanker og følelser til at blive lagt ud på en ordentligt konstruktiv måde snarere end et tilfældigt rod af ideer. Tænk klart over alle mulige ting, du måske ønsker at tilføje i talen, og juster dem derefter i korrekt orden.

Overvej dit publikum: For at vælge tone og levering af din tale, skal du altid først overveje, hvem du vil levere den til. Tænk nøje over, om en vittighed ville være passende, eller ville en seriøs tone være mere passende?

Vær ægte: Hvis du holder en bryllupstale, er du sikker på, hvornår de nærmeste er parret. Dette gør det endnu vigtigere at holde samtalen reel og lige ud af dit eget hjerte.
På den anden side, hvis du planlægger en baby shower-tale. Ovennævnte tip forbliver de samme med en tilføjelse af det punkt, at du skal formidle din taknemmelighed over for vært / værtinde.

Nogle citater, der kan hjælpe dig ved disse lejligheder, kan være:

  • ”Nogle gange optager de mindste ting mest plads i dit hjerte.” – Winnie the Pooh
  • ”Jo mere du investerer i et ægteskab, jo mere værdifuldt bliver det.” – Amy Grant
  • ”Et vellykket ægteskab kræver at blive forelsket mange gange, altid med den samme person.” – Mignon McLaughlin
  • Så munter dig op og tag champagnen for at skåle til lykke og glæde!

Skriv et svar