Bryllupstraditioner – traditioner fra rundt om i verden

3 Bryllupstraditioner fra hele verden
Brylluppet traditioner og skikke i enhver kultur er lavet så smukt. Så de par, der vil engagere sig resten af ​​livet med hinanden, kan huske det værdifulde øjeblik på ethvert trin i deres liv. Der er så mange smukke, farverige og interessante bryllupsvaner overalt i verden. De ritualer, der er lavet til bryllupper, kan være hvad som helst. Nogle gange skal bruden gøre noget, og nogle gange skal brudgommen gøre noget interessant. I nogle traditioner udføres ægteskabsprogrammet i fire til fem dage, eller i nogle traditioner kan det være en til to dage.

Forskellige ægteskab bryllupskjoler

I de fleste ægteskaber udføres programmer i to til tre dage. I hvilke en brud og kvast støder på forskellige slags kjoler til at deltage i de forskellige ægteskabsritualer.

Disse kjoler virker så smukke at imponere. Mange kjoler har en vis skjult betydning. Bruden kjole i Japan er kendt som tsunokakushi. Den har en stor hvid hætte til at dække brudens hoved. Denne hvide farvehætte donerer brudens pigen status.

I Cuba er der en skik, at når manden danser med sin brud. Og manden skal fastlægge pengene til brudens kjole.

I Kina klæder brudene en slank pasning, broderet smuk til at imponere. Denne kjole kaldes en cheongsam. Dette er klædt i én funktion og i andre funktioner er brudens kjole vokset.

De smukke og farverige ritualer til bryllup

I Indien er der et smukt ritual kaldet joota chhupai. I dette ritual stjæler brudens søstre kvastens ægteskabssko. Og når brudgommen beder om sine sko tilbage, og de beder om penge for at bringe skoene tilbage til brudgommen.

I Rusland deler nygifte par en sød. Denne søde er lavet af brød kaldet karave garneret med hvede. Dette ritual er til sammenkobling mellem sjæle og velstand i ægteskabslivet mellem hinanden.
Du vil blive forbløffet, hvis du kommer til at kende et af de søteste ritualer i Irlands ægteskaber. Hvor bruden skal holde en fod på gulvet hele tiden, mens hun danser med sin brudgom.
Så i en anden del af verden er der mange ægteskabsvaner og traditioner. Disse skikke er lavet smukt. Der er forskellige typer af kjoler er klædt af bruden og brudgommen ved forskellige lejligheder. Og der er forskellige slags ritualer, der udføres af nyligt par.

Skriv et svar