Indslag til bryllup

Hvordan kan du gøre brylluppet så sjovt som muligt
Selvfølgelig vil man gerne have det sjovt ved deres eget bryllup, men som med rette nævnt og påpeget af Amy Nichols, ejeren af ​​Special Events, at at gøre weddin sjovt acton til dine inviterede gæster er et andet vigtigt aspekt for at trække en storslået og vellykket bryllup. Nå, hvis du bemærker, der har du omkring 100 til 500 flere mennesker sammen med dig, som også vælger at tildele deres 5 til 8 timer af deres tid med dig, så teknisk set er det et vigtigt punkt at overveje og sikre, at gæsterne er komfortable og de også få at nyde i dit sind, som igen er en ting at holde i dit sind.

Find sjove indslag til bryllup her!

Fortsæt med partiet – Det er vigtigt at holde partiet bevæge sig i åbenlyst den rigtige retning, at sidde ideelt og vente kan et brummer dræbe. Så du er nødt til at arbejde med planlæggeren for at sikre dig, at ting sker på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sted. Cocktails bør ikke overstige over en time. Gæster må ikke vente mere end 30 minutter mellem kurserne. Gæster er smarte nok til at lægge mærke til, når tingene ikke går på banen, og tilsyneladende er alt, hvad de ønsker, at få deres fødder på dansegulvet. ”

Tilføj noget uventet glæde – Gæsterne kommer simpelt hen til et bryllup med et motiv, for at drikke, spise og danse. Hvad er der, som de ikke rigtig forventer? En forestilling af salsa eller måske en håndlæser. Græsplæne-spil som gigantisk skak eller boccia-ball, brikker og majshul er andre gode ideer til, hvordan du kan sikre gæsterne en god gammeldags slags sjov.

Tilby dem med noget sent natmad – Dine gæster er måske sultne efter en intens træning, som de lige er færdige på dansegulvet. Når du fodrer dine gæster med nogle snacks i små timer på brylluppet, vil de helt sikkert være meget taknemmelige. Forkæl dine gæster med nogle af de lokale favoritter som en sene aftenbittestation, som garanteret giver dem den ekstra energi, som de skulle have behov for for at holde trit med festen.

Ovennævnte punkter er nogle få måder til, hvordan man gør brylluppet så sjovt som muligt.

Skriv et svar